Mago Hair Extensions

De hairextensions van Mago Hair zijn van topkwaliteit, doordat deze eerlijk en duurzaam worden vervaardigd. Zowel het systeem als het haar is met veel zorg verwerkt, zodat je met alle plezier van prachtig haar kunt genieten.

Het haar is echt hoogwaardig Remy haar en is afkomstig vanuit de tempels uit India waar vrouwen hun haar doneren. Zo draag je kwaliteitshaar wat ook nog eens cruelty-free verkregen is.

De techniek die voor het plaatsen van de hair extensions gaat met behulp van een knoop. Deze wordt bevestigd in het haar en blijft gedurende het dragen zitten zonder je eigen haar te beschadigen. Deze knooptechniek zorgt er tevens voor dat je extensions vrij van je eigen haar kan bewegen wat ervoor zorgt dat je het dragen van extensions nauwelijks voelt. Ook kun je met Mago Hair Extensions je haar op alle manieren dragen.

Bij glamm. wordt er een full service aangeboden om jou de ultieme ervaring met extensions te geven. De extensions worden niet alleen vakkundig geplaatst, maar worden meteen aangepast naar jouw wens. Er is uitgebreide kennis over het kappersvak waarbij de extensions aangepast kunnen worden in zowel coupe als kleur.